Pécsen születtem 1968-ban, és ott is nőttem fel. Építőipari szakközépiskolába jártam, majd a mai Pécsi Tudományegyetem építész- és műszaki-tanár szakán tanultam tovább. Mindeközben az üzleti és gazdasági kérdések is egyre jobban foglalkoztattak, így az utolsó évben az építészet mellett már közgazdaságtant is tanultam, majd el is végeztem a pécsi közgázt.

Frissdiplomásként Budapestre költöztem, és egy multinacionális cégnél kaptam állást értékesítési területen. Ez azonban nem igazán volt az én világom, így pár év után a menedzsment tanácsadás irányába váltottam, amit azóta is végzek és szeretek. Csakúgy, mint a futást, ami az elmúlt tíz évben lett a mindennapjaim szerves része.  

Két gyerkőcöm van, Alma és Marci, akik még az iskolapadot koptatják. A futásban egyelőre nem követnek, de lelkes szurkolóim, és nagyon élvezik közös utazásainkat a versenyekre. A futás és az utazás mellett kertészkedéssel és olvasással töltődöm fel. Különösen kedvelem Hemingway, a nagy klasszikus orosz és kortárs magyar írók – Grecsó Krisztián, Dragomán György, Vámos Miklós – műveit.

Evangélikus vagyok, és fontos számomra, hogy az egyház által is közvetített értékek, az elfogadás, tolerancia és nyitottság mentén éljem az életem.